fbpx

" Alleen vanuit je onbewuste kan je een
magisch grote verandering maken"

Wat zou er gebeuren als je elke dag START en EINDIGT met zelfvertrouwen, focus, motivatie en optimisme? Wat als je stopt met je zorgen maken over wat er fout kan gaan… en je start met dingen goed te laten gaan?
Wat als je zou kunnen stoppen met reageren op alles om je heen. En echt begint met het bouwen van een leven wat je echt wilt?
Hoi, ik ben Marloes. En al van jongs af aan gefascineerd door mensen.
De verschillen tussen hen. Keuzes die ze maken.
In 2017 besloot ik te gaan ondernemen.
En heb daarin ervaren wat iets een succes maakt en wat niet.
Marloes Middel
Marloes Middel

Elke week spreek ik via allerlei kanalen mooie mensen. Online, offline.
In de jaren van het ondernemerschap heb ik honderden mensen gesproken.
Stuk voor stuk prachtige mensen. Met mooie visies, missies en passie voor het leven zelf.

Maar vooral vertellen mensen vaak hun eigen verhaal en zoeken ze ook naar hulp.
In het begin snapte ik niet hoe snel mensen hun verhaal vertellen….
…Over vastlopen in hun werk, verbroken relaties, frustratie over niet weten hoe een beter (betaalde) baan te vinden. Meer klanten aan te trekken, hogere omzetten te halen.
Maar hoe tegenstrijdig, ook sprak ik, op dezelfde dagen, andere mensen de verhalen vertelden over hun successen. Hoe ze omzetten halen in hun bedrijf. Hun schulden aflossen.

Alsof ik naar een klein raam zat te staren waar ik het leven van al die mensen voorbij zag komen. Sommige mensen die pittige tijden hadden — anderen die op een hele andere manier reageren in een zelfde soort situatie.
Ahh, vast komen te zitten – een van de onuitgesproken problemen van onze generatie, deze tijd. Jij kent ook mensen zoals deze. Gevangen met te veel opties, verlamd met wat ze moeten doen. Mensen die al jaren met hetzelfde probleem ronddraaien.
Dit herken jij vast ook.

Er zijn mensen die JAREN dromen en stressen over hetzelfde – en boeken NUL progressie.

Dit is een echt probleem waar bijna niemand over praat. Het is haast verslavend om over toekomstige plannen te praten (mensen vinden het geweldig om de ambitie en manifestaties te horen). Na een tijdje lijkt het bijna alsof praten over die plannen net zo goed is als ze uitvoeren.

Maar diep van binnen weten we dat dat niet zo is. Alleen in rustige tijden, als we openhartig kijken hoeveel weken het is geweest – weken, dan maanden, dan jaren – maken we onszelf gek, berustend in het willen van iets. Maar niet in staat om erachter te komen waarom we onszelf niet kunnen motiveren om het echt te gaan doen.

Ik zie het elke dag. Ik heb het over slimme mensen die echt iets willen, maar die het niet lukt. Een nieuwe baan. Afvallen. Een bedrijf starten, verhuizen, een geweldige relatie vinden … of gewoon het vertrouwen hebben om grenzen te stellen in hun persoonlijke leven.
Probeer je de fasen voor te stellen die iemand doorloopt als ze zo vastzitten, jarenlang.

De 10 fases van het " Vast Zitten"

Fase 1

MOTIVATIE

“Ik weet dat ik het kan…Ik ben excited”

Fase 2

KLEINE AFWIJKING

“Deze week ben ik druk, volgende week start ik”

Fase 3

SOCIALISATIE

“Mensen, ik ga dit doen…het wordt geweldig”

Fase 4

REALITEIT KOMT OM DE HOEK

“OEI, het is moeilijker dan ik dacht”

Fase 5

HER-MOTIVATIE

“OK, ik zeg net een inspirerende REEL op insta…Ik ga het nu echt regelen”

Fase 6

ONDERHANDELEN

“Gisteren heb ik veel gedaan, vandaag sla ik een dagje over”

Fase 7

TWIJFEL

“Ik zeg wel dat ik dit wil, maar misschien toch niet”

Fase 8

SCHAAMTE

“Waarom kan ik niet niet? Ik heb alles geprobeerd!”

Fase 9

ONTKENNING VAN TELEURSTELLING

“Ik wilde dit toch liever niet!”

Fase 10

STOPPEN

“Ik ga dit nooit doen”

De ontkenning van de teleurstelling raakte mijn diepste emoties...
toen ik dat besefte veranderde alles

Het is makkelijk naar andere mensen te kijken als het over deze fases gaat. Maar nu jij. Wanneer heb jij je gewoontes, je innerlijke criticus jou ervan laten weerhouden van iets wat je echt graag wilde? De doelen die je stelt, plannen die je maakt, beloftes die je maakt….maar ondanks dat je het echt wilde, gebeurde het niet.

VAST ZITTEN overkomt ook intelligente mensen. Succesvolle mensen. Mensen die goed zijn in hun werk, stevige carrière hebben, goede vrienden…en dan een onzichtbaar plafond bereiken. En niet snappen hoe ze kunnen blijven groeien. Mensen die echt goed zijn, maar nooit excelleren. Wat maakt dat mensen hun plafond bereiken, vast komen te zitten? En hoe lukt het anderen om succes na succes te boeken? Terwijl beiden op hetzelfde punt beginnen…

MISSCHIEN MIS IK IETS?

Het is alsof je denkt dat wanneer je die nieuwste iPhone hebt direct een succesvolle business kan draaien, omdat je dan de goede foto’s kan maken voor je Insta.

Het is hetzelfde dat je denkt dat je direct een marathon kan lopen als je de nieuwste Asics aan je voeten hebt.
Je vergeet de uren, uren, uren aan tijd die je moet investeren om die finish daadwerkelijk te halen!

Het verschil zijn niet de kleine hacks die “lifechanging” zijn, je kleren, of je ochtendroutine.
Het gaat verder, dieper.

Alleen vanuit je onbewuste kan je een magisch grote verandering maken.

Beginners willen de trucs, de quick-fixes. Gevorderden nemen die trucs voor lief, absoluut, maar zij realiseren EN weten dat die slechts gericht zijn op korte termijn.
Zij beseffen dat het gaat om meesterschap. Meesterschap over het begrijpen van het fundamentele aspect van deze lifehacks.  Het beheersen van de plek waar emoties beginnen. Het onbewuste. Ze weten hoe ze dit moeten beheersen voor een duurzaam resultaat: Weten-Begrijpen-Toepassen.

Als je aan hen vraagt hoe ze al die ballen hoog houden. Hoe ze dit combineren met drukke schema’s, een bedrijf, een gezin, sporten, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. En dat allemaal doen zonder in een burn-out te komen. Dan zeggen ze: “Nou, ik doet dat gewoon” .
Dat is omdat ze absoluut meesterschap en leiderschap ervaren over de fundamentele aspecten van hun leven: Tijd, geld, relaties, en het meest belangrijk, hun mentale meesterschap. Oftewel: Het onbewuste. Die stem in je hoofd weten te herkennen en beheersen.

"Think like a queen. A queen is not afraid to fail.
Failure is another stepping stone to greatness."

Het gaat niet om het vinden van de Quick-fix, de Magic pill die jou direct je doelen laat behalen. Hoe saai zou dat ook zijn. Het gaat erom je die mentale krachten inzet om het leven te creëren wat JIJ wilt. Samenwerken met je onbewuste, je verbinden met je hoger bewustzijn.

WAT IS HET VERSCHIL?

Veel mensen zoeken naar antwoorden. En de meeste oplossingen die dan gevonden worden zijn dan die ochtendroutines, journallen, het perfecte dieet wat zorgt voor afvallen. Of geobsedeerd zijn door apps die zorgen voor productiviteit.

Op zoek naar antwoorden is ok. Maar wat echt jammer is dat ze ook echt geloven dat als ze die juiste tools hebben, alle problemen voor de zon verdwijnen. En dat ze eindelijk de doelen halen die ze al jaren verlangen.

Hoe goed je ook slaapt, of productief je ook bent. Problemen zullen nooit weg gaan en we hebben als mens daar altijd mee te dealen. Sterker nog, hoe ouder je wordt, hoe meer geld je hebt, hoe groter je bedrijf, hoe groter de uitdagingen zullen zijn.

Succesvolle mensen spelen een heel ander spel: De magie van het onbewuste.
En dit draait om de volgende essentie: Je bent zo goed dat je altijd op jezelf vertrouwt. Waar je ook bent.
En dat idee is zoveel meer dan alleen die ene workout die je dagelijks doet.

Kraak hier je Code

“Don't wish it was easier wish you were better.
Don't wish for less problems wish for more skills.
Don't wish for less challenge wish for more wisdom.”

Jij weet dat de wereld doorgaat met ons steeds grotere uitdagingen te geven. En in plaats van dat je hoopt dat het voorbij gaat, heb je de vaardigheden nodig om ermee te dealen.

Als ik terugkijk naar het succes van mijn bedrijf, de laatste 5 jaren. Dat heb ik niet opgedaan door prachtige tactische e-mailmarketing, of een social media strategie. Tactiek gaat en komt.
De laatste jaren heb ik gebouwd aan kennis van het onbewuste, door Hypnose en Human Design. Om positief te zijn, sterk te zijn, zelfvertrouwen te ontwikkelen. En, altijd te focussen op wat ik wil.
Ik kan nooit een oceaan beheersen. Maar ik kan leren een betere zwemmer te zijn. En dat kan jij ook.

BEN JE OOK HELEMAAL KLAAR
MET HET VOLGENDE?

Jouw Onbewuste wil jou de andere kant van de medaille laten zien.
Jouw Onbewuste wilt dat je gaat excelleren en weet wat ervoor nodig is.

Succesvolle mensen weten dit, nu ook jij!
De magie van je onbewuste.
Van goed, naar Excellent.
Door het ontwikkelen van vaardigheden die winnaars hebben.
En behaal steeds weer winst in je bedrijf, werk en relaties.

Zelfvertrouwen, constante focus, motivatie die nooit stopt en optimisme


Je weet dat ongunstige omstandigheden slechts tijdelijk zijn. Je ziet elke uitdaging als een voordeel. 

CEO CODE 2023

De CEO CODE is een Masterclass. Het geeft jou een unieke kans om je plan voor 2023 te maken. Een visie te ontwikkelen. Een doel te bepalen. Je wilt niet blijven op de plek waar je nu bent, misschien al jaren. Ontdek de magie van je onbewuste, dat wat succesvolle mensen toepassen.

De training is heel specifiek. Je krijgt exacte concepten, voorbeelden en een plan wat je kan gebruiken.
Deze masterclass inspireert. Ik geef je tools die je direct kan toepassen. Je start vanaf je eigen plek en samen met jouw onbewuste creëer je een prachtig plan.

Het is heel praktisch. Als je al een hele lading lifehacks, apps, tactieken hebt geprobeerd en je wilt van symptomen naar wat echt werkt. Dan geeft deze Masterclass jou de precieze stappen om de vaardigheden toe te passen in je bedrijf in 2023.

IN DEZE MASTERCLASS ONTDEK JE JOUW CODE

– De grote leugen die jij jezelf vertelt over je resultaat
– Hoe je uit je hoofd komt
– All In gaan: Hoe je over je keuzestress stapt
– Van lui naar gemotiveerd: het geheim van hard werk dat winnaars onderscheidt van verliezers
– Hoe je omgaat met angst of falen
– Dat het OK is dat je “anders” bent
– Stoppen met negativiteit
– De taal van winnaars
– 1 techniek die je elke dag kan gebruiken om je elke dag Blij te voelen
– Hoe ontwikkel je natuurlijk zelfvertrouwen, zelfs als je vindt dat je er niet mee geboren bent.

En ik laat je zien hoe je de principes toepast op je leven. Pas ze direct toe en ervaar hoe snel je kan veranderen. Wat doen Winnaars anders? Hoe denken zij en reageren zij wanneer anderen gaan treuzelen of verstillen?
DE CEO-CODE is een inkijkje in hoe de besten echt de besten zijn…

No Brainer

COMBINEER DIT MET DE LAATSTE MASTERCLASS VAN HET JAAR!

REACH FOR THE STARS.
In de laatste Masterclass van het jaar ga ik alle tools opnieuw toepassen.
Maar dan voor je gezin, je leefomstandigheden en je relaties.
De investering voor beide Masterclasses is slechts 55 euro.
Of betaal 33 euro per Masterclass.

CEO CODE
18-11-22

Reach for the stars 16-12-22

THE BUNDLE
NO BRAINER

Ik gebruik cookies om jou een toffe ervaring te geven. Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met mijn cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.


We verzamelen gegeven over bezoeken aan onze website, om gerichte verbeteringen door te kunnen voeren.

Liever niet
Accepteren