fbpx

Coaching

Je wilt graag andere mensen helpen

Maar hoe zorg je dat je anderen helpt
én zelf sterk in je schoenen staat?

Ga van continu voor andere mensen zorgen naar structureel bijdragen aan hun groei.

Misschien herken jij je hierin:

Je hebt al zoveel vakkennis.
Je hebt al zoveel tools.
Maar je bent zo sterk als de zwakste schakel.
En precies daar zit jou pijn.

Je weet precies wat je kunt maar hoe zorg je ervoor dat jij je tools en ervaring inzet als onderdeel van een integrale aanpak?

Hoe zorg je dat je vakinhoudelijk precies doet wat je moet doen, maar zorg je er ook voor dat het echt vanuit bezieling komt. Je voelt je een voorloper – een multitalent. Jij weet dat jij hier bent om de wereld mooier te maken. Je bent je ervan bewust dat verandering in de wereld altijd van binnenuit moet komen, en je weet dat als het niet bij jou begint, het niet zal gebeuren.

I've got your back

Ik weet als geen ander hoe dit voelt

Wat als de stappen die je mag zetten in je bedrijf je eigenlijk al wel duidelijk zijn. Maar je vastloopt?
En dat we samen kunnen kijken hoe jij jouw vakkennis en expertise op een manier kunt inzetten die beter voor je klant én duurzamer voor jouw werkt?

Verandering in de wereld moet
altijd van binnenuit komen

-unknown-

Nadat ik klaar was met studeren na 9,5 jaar, ging ik vol enthousiasme aan het werk als orthopedagoog-generalist. Ik genoot van het begeleiden, trainen en coachen van teams en indiviuen binnen zorginstellingen zoals de psychiatrie, gehandicapten- en ouderenzorg. Echter liep ik steeds vast op protocollen, systemen en structuren. Zowel vanuit de eisen van mijn beroepsvereniging als van binnen de organisaties waarin ik werkzaam was. Daarom besloot in in 2016 als ZZP aan de slag te gaan.  Ik verdiepte mij in persoonlijke groei en ontwikkeling.  En focuste mij daarbij vooral op resultaten. Ik moest er hard werken voor winst, klanten, geld. In de hoop dat als ik dat zou hebben ik eindelijk rust en ontspanning zou ervaren. Tot ik mij besefte dat wat ik aan het doen was niet echt vanuit mijzelf kwam. 

Dit veranderde alles voor mij...

Ik ging terug naar mezelf: Wie ik ben. Wat ik wil. En dat was nogal een proces. Maar ik kreeg wel helder wat ik wilde veranderen. Ik ontwikkelde een persoonlijke en op mij afgestemde strategie. Gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als orthopedagoog-generalist EN ondernemer zijn. Een die al mijn talenten en eigenschappen omvat. En daarmee ontwikkelde ik een model wat ik hanteer in al mijn coachingstrajecten. Een model wat houvast, richting en helderheid geeft in de stappen die je te zetten hebt.

Dus. Wil jij wat er in je hart leeft en al je expertise kunnen vertalen naar een bedrijf wat echte verandering brengt en impact maakt?
En wil jij ook weten wat jou nu tegenhoudt – en hoe je vervolgens wel resultaten behaalt die je graag wilt?
Laat me je helpen obstakels te overwinnen door mijn persoonlijke en gedegen coaching. Een traject gericht op het verhelderen van je persoonlijke en zakelijke blauwdruk. Zodat je kunt veranderen, groeien en succesvoller kunt worden.

Er zijn 3 maanden nodig om een begin te maken met nieuw gedrag.

Het kost namelijk tijd om nieuw gedrag te ontwikkelen en dit in je dagelijks leven te integreren. Het veranderen van je gedrag kan je uit je comfortzone halen en je blootstellen aan nieuwe uitdagingen en onzekerheden. Het is wetenschappelijk bewezen dat minstens 3 maanden duurt om je meer comfortabel te voelen en je nieuwe gedrag te integreren. Daarom heb ik een indrukwekkend programma van 3 maanden ontwikkeld wat je zal helpen het volgende eerst helder te krijgen:
1) Wie je bent.
2) Wat je missie in het leven en je bedrijf is.
3) Hoe je jouw menselijke eigenschappen kunt vertalen naar een bedrijf wat echt weerspiegelt wie jij bent.

Ben je klaar om alle tools te krijgen die je nodig hebt om de focus te verleggen van hard werken voor resultaten, naar succes dankzij een persoonlijk en gedragen strategie? Begin vandaag nog!

zij gingen Van missie en visie naar realiteit

Marloes is een fantastische coach. Ze is professioneel, lief en eerlijk. Ze schakelt snel op alle gebieden. Business en privé, binnen en buiten de lijntjes. Spiritueel en aards. Het beste van beide werelden. Ze gaat voor goud, ook voor jou! Als je het zelf even niet meer ziet, brengt ze je snel terug naar jezelf. Haar coaching is een cadeau voor het leven.
Marinke Oud
De caoching van Marloes heeft mij in korte tijd een behoorlijke versnelling in mijn business opgeleverd. Ook mijn persoonlijke ontwikkeling heeft hiermee een positieve stroom gekregen! Ik kan Marloes van harte aanraden voor meer positieve energie en de zakelijke vertaalslag van je bedrijf. En vooral hoe je dat vindt in jezelf!
Linda van Oosten
Marloes heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze heeft mijn talenten en kernwaarden boven tafel gekregen, met als resultaat dat er zoveel puzzelstukjes op hun plek vielen. Marloes is professioneel. En komt met een frisse, vrolijke en positieve vibe versnelling brengen. Ik ben haar heel dankbaar.
Lutske Sytema

Er is maar 1 nadeel aan het programma:
Je moet het doen!

Redenen waarom je NU wilt instappen in dit traject.
Als je het volgende wilt:
* Van twijfel en onzekerheid naar helderheid en richting in je leven en je bedrijf.
* Van jezelf klein maken en (nog) niet goed genoeg vinden naar jezelf vanuit vertrouwen en autoriteit positioneren.
* Van “maar iets doen” naar betekenisvolle en haalbare doelen stellen die bijdragen aan je visie en missie.
* Van zelf blijven uitzoeken naar structureel iemand die met expertise en kennis jou accountabel houdt.
* Van uitgeput buffelen door stress naar energiek en uitgerust ondernemerschap.

Voel en zeg jij op alles JA! Laten we samenwerken, zodat jij je missie gaat realiseren!

Dit gaat jou lukken door het volgende:

Naast dat je mijn expertise en beproefde methode krijgt. Zijn er nog een aantal dingen die je ontvangt:

Stap nu in voor €2000,- (excl. BTW)

Het is mogelijk in 2 termijnen van €1000,- te betalen.

Ik gebruik cookies om jou een toffe ervaring te geven. Door akkoord te gaan, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met mijn cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.


We verzamelen gegeven over bezoeken aan onze website, om gerichte verbeteringen door te kunnen voeren.

Liever niet
Accepteren